Cases

Een Huisstijlmanager op maat voor Vitalis WoonZorg Groep

Een Huisstijlmanager op maat voor Vitalis WoonZorg Groep

Optimaal gemak

“De Huisstijlmanager is voor ons op maat gemaakt”, zegt Michael Gemmink. “Het is een brand management systeem voor het beheren, opmaken en bestellen van al onze marketingcommunicatiemiddelen. Via de zogenaamde OCI-integratie is deze Huisstijlmanager direct gekoppeld met ons inkoopsysteem. Het inloggen en het aanmaken van inkoopnummers gebeurt volledig automatisch. Het biedt ons optimaal gemak in het beheer en in de administratie. Onze bestellingen worden elke woensdag keurig netjes door onze leverancier, die aan de Huisstijlmanager is gekoppeld, afgeleverd op onze twaalf locaties. Tegelijk zorgt onze leverancier voor het voorraadbeheer, op momenten dat we maar een klein deel nodig hebben.”

“De op maat gemaakte Huisstijlmanager is een belangrijke tool voor onze organisatie.”

Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis WoonZorg Groep biedt oplossingen op het gebied van wonen, zorg en welzijn in alle fases van het ouder worden, in Eindhoven en Heerlen. Naast gezondheid is er speciale aandacht voor de beleving en mentale fitheid van haar bewoners en aan het samen creëren van zoveel mogelijk geluksmomenten. De bewoners doen ertoe, doen zoveel mogelijk mee en zoveel mogelijk zelf. En dat geldt ook voor de medewerkers en vrijwilligers. In kleine teams doen zij wat nodig is, zodat bewoners gelukkig oud kunnen zijn. Van wijkzorg tot en met intensieve zorg, revalidatie, specialistische behandelingen en een breed aanbod van welzijn.

Vitalis WoonZorg Groep huisstijlmanager iMac

Gerelateerde artikelen

Huisstijlmanager voor ZZG zorggroep
Huisstijlmanager voor Savant Zorg
Huisstijlmanager ontzorgt Mooiland op het gebied van huisstijlbewaking

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl