Cases

Huisstijlmanager ontzorgt Mooiland op het gebied van huisstijlbewaking

Huisstijlmanager ontzorgt Mooiland op het gebied van huisstijlbewaking

Handige tool

“Binnen Mooiland makeneen aantal afdelingen zelf flyers, posters en/of uitnodigingen voor bewoners op via deze handige tool. Maar we gebruiken de Huisstijlmanager ook intern, bijvoorbeeld voor de medewerkersnieuwsbrief. Missen we een middel, dan doet Huisstijlmanager ons een voorstel voor een template en na akkoord wordt deze in de Huisstijlmanager opgenomen. Medewerkers kunnen via hun eigen login aan de slag. De Huisstijlmanager is eenvoudig in gebruik, werkt snel en het resultaat is professioneel.”

“De Huisstijlmanager blijkt voor ons dé ideale oplossing te zijn!”

Optimale huisstijlbewaking

“We hadden in eerste instantie nooit echt stilgestaan bij de mogelijkheden die de Huisstijlmanager biedt. Nu we eenmaal de Huisstijlmanager hebben leren kennen, blijkt het dé ideale oplossing voor ons te zijn. We besparen op de kosten en het is ontzettend fijn dat we nu zelf veel middelen kunnen maken binnen vastgelegde templates. Het voorkomt dat medewerkers zelf van alles gaan bedenken. Kortom: met de Huisstijlmanager bewaken we onze huisstijl optimaal.”

Mooiland

Woningcorporatie Mooiland huisvest ruim 50.000 mensen in 22.500 woningen, verspreid over heel Nederland. Mooiland ‘geeft thuis’ door te zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame huurwoningen. Maar men doet meer. Mooiland profileert zich ook graag als een voor huurders herkenbare, aanspreekbare én bereikbare corporatie. Men wil weten wat er speelt en heeft oog voor prettig wonen in de wijk. Ook op deze manier geeft Mooiland thuis.

Vitalis WoonZorg Groep huisstijlmanager iMac

Gerelateerde artikelen

Huisstijlmanager voor ZZG zorggroep
Huisstijlmanager voor Savant Zorg
Een Huisstijlmanager op maat voor Vitalis WoonZorg Groep

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl