Cases

Huisstijlmanager voor BMN

Huisstijlmanager op maat voor BMN

Bij BMN is men zeer te spreken over de introductie van de Huisstijlmanager als opvolger van de bestelportal die voorheen werd gebruikt. Lees welke toegevoegde waarde de Huisstijlmanager heeft voor BMN.

 “We hadden al een portal via welke onze medewerkers briefpapier en give-aways konden bestellen, maar die bestelportal werkte niet altijd helemaal naar wens”, vertelt Remco Top, verantwoordelijk voor de branding bij BMN Bouwmaterialen. “Dat verouderde systeem heeft nu een flinke update gekregen in de vorm van de Huisstijlmanager. De Huisstijlmanager is veel overzichtelijker, werkt soepeler en zorgt voor een optimale huisstijlbewaking.” 

Wezenlijke verbetering

Wat betreft de overstap naar de Huisstijlmanager is Remco Top meer dan tevreden. “Het is een wezenlijke verbetering en update ten opzichte van onze vorige bestelportal. De Huisstijlmanager is ontzettend handig. Uitgerust met sjablonen voor het opmaken van folders, posters, flyers, social media-uitingen, dat soort zaken. Je kunt er zelf templates aan toevoegen. De Huisstijlmanager werkt veel soepeler dan onze oude bestelportal. Bovendien is het systeem veel overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden, je ziet veel sneller waar je moet klikken, hoe het systeem werkt.”

Image

Optimale huisstijlbewaking

“De Huisstijlmanager is veel meer dan een mooie, innovatieve oplossing”, zegt Remco. “Tegelijk is het een ontzettend handige tool, die het werken voor ons als organisatie een stuk gemakkelijker maakt. Door ons te houden aan vaste sjablonen kunnen we er bovendien onze huisstijl optimaal mee bewaken. Zelfs zo, dat ikzelf er amper nog tussen hoef te komen! Een prachtige tool dus om op corporate niveau te zorgen voor een consequente branding en huisstijlbewaking.”

Bestellen per vestiging

“We kunnen ook per vestiging via de Huisstijlmanager op een gemakkelijke manier communicatiemiddelen bestellen, welke vervolgens door Weemen op de locaties worden bezorgd. Je moet weten, vaak komt de wens voor nieuwe items vanuit de vestigingen zelf. Bijvoorbeeld: ‘Kunnen we niet een folder maken voor dakpannen?’. Op dat moment gaan we direct bekijken of het wellicht slim is om die folder maar meteen voor álle vestigingen te bestellen. In dat geval hoeven we namelijk maar één keer een opmaak te doen die in de Huisstijlmanager kan worden opgenomen. Huisstijlmanager zorgt vervolgens voor de productie, distributie én het voorraadbeheer, ook super handig!”

Ontzorging

Remco is meer dan tevreden over de samenwerking met Huisstijlmanager. “Accountmanager Judith van der Linden en Commercieel Manager Gideon Zonnenberg van Huisstijlmanager mag je zo langzamerhand collega’s van ons noemen. Het is ontzettend fijn om met hun samen te werken, ik heb zeker met Judith bijna dagelijks contact. We kunnen echt met alle vragen bij hun terecht, op elk moment van de dag. Het ontzorgen, die korte lijnen en het persoonlijke contact maken het samenwerken met de mensen van Huisstijlmanager echt heel plezierig.”

This image for Image Layouts addon


BMN

BMN Bouwmaterialen, onderdeel van Building Materials Europe en opererend onder de vlag van de beursgenoteerde multinational Blackstone Group, is een van de marktleiders op het gebied van bouwmaterialen voor bouwend Nederland. BMN heeft meer dan 80 vestigingen in Nederland. Het is een onderneming voor zowel de ZZP'er, het MKB als de Landelijke Opererende Aannemers. BMN staat voor de beste service, een flexibele logistiek, altijd de juiste voorraad én vakkundig advies. Bovendien is men bij BMN op de hoogte van innovaties, waarvoor continu passende oplossingen worden bedacht. Zo maakt BMN de bouw duurzamer en creëert men slimme tools die de bouwer werk uit handen neemt. 

Meer informatie over BMN

Gerelateerde artikelen

Huisstijlmanager voor ZZG zorggroep
Huisstijlmanager voor Savant Zorg
Een Huisstijlmanager op maat voor Vitalis WoonZorg Groep

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl