Cases

Huisstijlmanager voor Spring Kinderopvang

Huisstijlmanager op maat voor Spring Kinderopvang

Spring Kinderopvang is zeer tevreden over haar op maat gemaakte Huisstijlmanager en maakt er meer en meer gebruik van. Lees welke toegevoegde waarde de Huisstijlmanager te bieden heeft voor Spring. 

Handige tool

“Anderhalf jaar geleden hebben we een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen door een extern reclamebureau. Huisstijlmanager heeft de ontwerpen die er lagen vertaald naar onder meer onze op maat gemaakte Huisstijlmanager”, vertelt Femke Habraken-De Booij, communicatieadviseur bij Spring Kinderopvang. “Die Huisstijlmanager is niet alleen een mooie, innovatieve oplossing. Tegelijk is het een ontzettend handige tool, die het werken voor ons als organisatie een stuk gemakkelijker heeft gemaakt en waarmee we tegelijk onze huisstijl optimaal kunnen bewaken.”

Innovatief

Over de Huisstijlmanager is Femke dan ook zeer te spreken. “De Huisstijlmanager is ontzettend handig. Sowieso voor het opmaken van posters, flyers en folders. Daarnaast hebben we er een sjabloon in laten zetten voor onze social media uitingen. Verder maken we veel gebruik van de bestelmodule. Onze managers kunnen nu via de portal zelf hun drukwerk bestellen, wat vervolgens door leverancier netjes op de locaties wordt bezorgd.”

Vitalis WoonZorg Groep huisstijlmanager iMac

Uitbreiding

Het idee is dat Spring Kinderopvang de Huisstijlmanager ook voor andere zaken gaat gebruiken in de nabije toekomst. “We willen de Huisstijlmanager ook in gaan zetten voor promotionele artikelen en eventuele kleinere signing-aanvragen. De communicatieafdeling en enkele andere collega’s zijn geautoriseerd om met de Huisstijlmanager of enkele onderdelen daarvan te mogen werken, dus niet iedereen kan dat. Het grote voordeel van de Huisstijlmanager is dat we vast blijven houden aan de sjablonen en daarmee tegelijk onze huisstijl optimaal kunnen bewaken.”

Fijne samenwerking

Femke is erg tevreden over de samenwerking met Huisstijlmanager. “Ze zijn altijd gemakkelijk te bereiken, de lijnen zijn kort en ze denken erg goed mee met ons. In die zin hebben ze ook een belangrijke adviserende rol. Ik zie onze samenwerking dan ook in de toekomst bijzonder positief tegemoet, anders zouden we ook niet zoveel in elkaar investeren.”

Savant Zorg


Spring Kinderopvang

Spring is een van de grotere kinderopvangorganisaties in Oost-Brabant en Noord-Limburg. Bij Spring kun je terecht voor kinderopvang in alle vormen: dagopvang (kinderdagverblijf), peuteraanbod (peuterspeelzaal), buitenschoolse- en tussenschoolse opvang. Op de circa 120 locaties van Spring -variërend van klein kinderdagverblijf tot groot kindcentrum midden in de wijk -, werken professionals met een groot hart voor kinderen en gezinnen en met verstand van opgroeien en opvoeden. Daarbij is elke locatie op haar eigen manier bijzonder. Het servicekantoor van Spring is gevestigd in Boxmeer.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen

Huisstijlmanager voor ZZG zorggroep
Huisstijlmanager voor Savant Zorg
Een Huisstijlmanager op maat voor Vitalis WoonZorg Groep

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl