Collega aan het woord

Collega Remco aan het woord

Collega Remco aan het woord

Wie ben je, vertel!

“Hallo, mijn naam is Remco Nijssen. Sinds drie jaar ben ik werkzaam bij Huisstijlmanager. Samen met mijn vriendin en zoontje van twee woon ik in het mooie Someren. Ik heb van mijn hobby mijn werk weten te maken, en andersom. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik iets creatiefs wilde gaan doen. Ik heb de opleiding Grafische Techniek gevolgd en daarna ben ik me meer gaan focussen op Multimedia Design. Na 11 jaar ervaring opgedaan te hebben in de grafische en online wereld ben ik bij Huisstijlmanager terecht gekomen. Hier zit ik goed op mijn plek.”

Chantal Hermsen

Wat doe je precies bij Huisstijlmanager?

“Bij Huisstijlmanager houd ik me vooral bezig met het beheer van de website en de bouw van templates. Maar ook met het bouwen van Huisstijlmanagers op maat voor nieuwe klanten, volledig in de eigen look-and-feel. Deze taken doe ik samen met mijn collega Chantal. Onderling hebben we een duidelijke taakverdeling en we vullen elkaar perfect aan.”

 

Wat is jouw motto als het gaat om werken met relaties?

“Ik zeg altijd: liever problemen voorkomen, dan problemen oplossen. Natuurlijk gaat er ook wel eens iets niet helemaal goed. Wanneer er problemen ontstaan, probeer ik deze altijd zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Bij Huisstijlmanager zijn we dan ook continu op zoek naar manieren hoe we nog sneller kunnen schakelen en aan de wensen van onze relaties kunnen voldoen. Maar door op voorhand overal goed over na te denken en écht te luisteren naar onze relaties kunnen wij problemen voorkomen. En dat is natuurlijk nog beter!”

 

En wat betreft je eigen werk?

“Less is more! Een ontwerp kan heel mooi en effectief zijn door het simpel en strak te houden. Dit adviseer ik dan ook regelmatig aan onze relaties omdat ik het belangrijk vind dat ik achter mijn eigen ontwerp sta.”

 

Hoe belangrijk is een goede werk-privé balans voor jou?

“Erg belangrijk. En die balans heb ik momenteel bij Huisstijlmanager. Naast mijn ‘papadag’ en mijn werk bij Huisstijlmanager, heb ik nog mijn eigen onderneming in grafische vormgeving en het bouwen van websites. Dat ik ook mijn eigen onderneming heb, vinden ze bij Huisstijlmanager alleen maar positief. Daardoor doe ik natuurlijk weer extra kennis op die ik bij Huisstijlmanager kan toepassen. Erg fijn dat Huisstijlmanager hierin met mij mee denkt en dat ik dit kan combineren.”

Gerelateerde artikelen

Collega Chantal aan het woord

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl