De Huisstijlmanager

Waarom kiezen voor de Huisstijlmanager?

De Huisstijlmanager® is een brand management systeem om al je marketing- en communicatiemiddelen centraal te beheren, te ontwerpen en (dé)centraal te bestellen. Tegelijk waarborg je de huisstijlregels van je organisatie optimaal en zorg je voor een consistente huisstijl én een sterk, onderscheidend merk. De Huisstijlmanager is heel eenvoudig en snel in gebruik. Al je collega’s kunnen waar en wanneer zij willen communicatiemiddelen opmaken. Daarnaast bespaart de Huisstijlmanager je tijd en kosten doordat je minder hoeft te communiceren met afdelingen, vestigingen of externe bureaus en je middelen centraal kunt inkopen. Maar onze Huisstijlmanager is meer dan een handige tool. Tegelijk krijg je bij onze Huisstijlmanager een tot in de puntjes verzorgde service.
Dashboard Huisstijlmanager®

Onze werkwijze

Natuurlijk realiseren wij voor je een Huisstijlmanager op maat, één die het best past bij je organisatie. Dat doen we in verschillende stappen, van advies en ontwerp tot aan de daadwerkelijke bouw. Alles uiteraard in nauw overleg met jou en je organisatie!  

Advies

Elke Huisstijlmanager is maatwerk. Wij hebben alle expertise in huis om je optimaal te adviseren bij de inrichting van jouw persoonlijke Huisstijlmanager. Zodat deze optimaal aansluit op de specifieke wensen en behoeften van je organisatie.

Training

Werken met de Huisstijlmanager is handig en bespaart je een hoop tijd en kosten. Je moet er alleen even mee leren omgaan. Daarom verzorgen we ook trainingen aan je medewerkers, zodat ze snel aan de slag kunnen! 

Bouw van de Huisstijlmanager

Hebben we samen eenmaal bepaald welke functionaliteiten en modules je Huisstijlmanager moet bevatten, dan starten we met de technische realisatie van de templates en het systeem. De portal kan modulair worden opgebouwd en later desgewenst uitgebreid. Geheel naar jouw wensen en behoeften.

Service

Wij leveren niet alleen het technische deel van jouw Huisstijlmanager. Tegelijk streven we naar een langdurige samenwerking met onze relaties, zodat we te allen tijde paraat staan om je te voorzien van service en advies! Dat vertaalt zich in korte lijnen, snel schakelen, en denken in oplossingen op maat.

OCI koppeling (AFAS, SAP, ProQuro)

Ontdek de diverse mogelijkheden van de Huisstijlmanager!

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl