Autorisatie en controle

Autorisatie en controle

De Huisstijlmanager maakt het mogelijk om grip te houden op alle bestelhoeveelheden of op de content van een ontworpen template. Daarvoor heb je de optie om er een autorisator aan te koppelen, die bestellingen kan goed- of afkeuren. Aan de hand van rechten voor gebruikers of groepen bepaal jíj wie er toegang heeft tot welke mappen. Ook kan de inkoop- of marketingcommunicatieafdeling in de Huisstijlmanager bestellingen autoriseren, voordat deze daadwerkelijk gedownload kunnen worden of naar een leverancier worden gestuurd.

Voorraadbeheer

We kunnen jouw leverancier koppelen aan de Huisstijlmanager. Dit kan een leverancier zijn voor bijvoorbeeld drukwerk, promotionele artikelen of visuele binnen- en buitenreclame.

Als je artikelen op voorraad hebt liggen bij je leverancier, dan maken we die voorraad eenvoudig inzichtelijk. Per artikel kunnende verpakkingseenheid en een maximale bestelhoeveelheid worden ingesteld. En komt de voorraadstand onder een minimum, dan informeren we jou via een e-mail. Zo houdt je ook controle over je voorraad!

Wil je meer grip op jouw voorraad?

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl