Koppeling met inkoopsysteem

Koppeling met inkoopsysteem

Door de centrale inkoop kun je artikelen tegen lage prijzen en kleinere hoeveelheden bestellen. Via de zogenaamde OCI-integratie kun je de Huisstijlmanager direct koppelen aan je inkoopsysteem. Het inloggen en het aanmaken van inkoopnummers gebeurt volledig automatisch. Daarnaast zijn er ook nog andere koppelingen mogelijk zoals de SSO (Single Sign On) koppeling met het intranet, SURF / OAuth / ADFS en een koppeling met Realworks. Optimaal gemak in beheer en administratie!

OCI Koppelingen

Wil jij meer grip op jouw inkoop?

Je hebt de mogelijkheid om een onbeperkt aantal artikelen te plaatsen in de Huisstijlmanager. Denk hierbij aan middelen zoals promotionele artikelen, vlaggen, roll-up banners of overige facilitaire middelen of artikelen. Deze artikelen kunnen rechtstreeks vanuit de Huisstijlmanager besteld worden bij jouw leverancier. Aan de hand van de previews kan een gebruiker precies zien wat je kunt bestellen. Om de Huisstijlmanager overzichtelijker te maken kunnen je artikelen in verschillende mappen gegroepeerd worden.

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl