Mediabank

Mediabank

De mediabank is een digital asset management-oplossing (DAM). DAM is een manier om alle belangrijke digitale bestanden van je organisatie centraal en veilig op te slaan, te beheren en te organiseren. De documenten die in de mediabank staan kun je in de door jou vastgelegde formaten downloaden. Het is ook mogelijk om je huisstijlhandboek, logo’s, video’s en Word-sjablonen beschikbaar te stellen.

Voordelen van de mediabank

Minder tijdverlies

Bestanden altijd up-to-date

Volledige controle

Snel schakelen

Wil je meer grip op jouw digitale bestanden?

Dankzij een handige zoekfunctie, kun jij jouw bestanden snel en gemakkelijk terugvinden. Je kunt verschillende mappen aanmaken wat zorgt voor structuur. Binnen die mappen kun je op basis van trefwoorden, datum, type bestand en een omschrijving, bestanden terugvinden. Dit zorgt ervoor dat je geen tijd meer kwijt bent aan het zoeken van de juiste bestanden. Via de autorisatie en rechtenstructuur kun jij bepalen wie er toegang heeft tot welke beelden en documenten. 

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl