Templates

Templates

In de Huisstijlmanager kun je talloze templates opnemen. Denk aan templates voor het produceren van een poster, nieuwsbrief, uitnodiging, advertentie of een banner voor gebruik op de social media. Door middel van deze templates kunnen collega’s van andere vestigingen of afdelingen zelf eenvoudig content aanpassen zonder dat de huisstijl van jouw organisatie verloren gaat. 

Hoe werkt het? 

  1. Jij levert je grafisch ontwerp bij ons aan, wij bouwen er een template van in de Huisstijlmanager. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons het grafisch ontwerp te laten maken en dat vervolgens in jullie huisstijl door ons in te laten bouwen in de Huisstijlmanager. 
  1. Nadat het template is gebouwd, kan iedere medewerker van je organisatie vanaf elke plek en op elk moment real-time zijn gewenste product of middel opmaken. Door de real-time functie worden jouw aanpassingen in het template direct verwerkt en is het resultaat meteen zichtbaar.
  1. Nadat het communicatiemiddel is opgemaakt kun je het downloaden als JPG of PNG óf versturen naar jouw leverancier. 

Wil jij meer grip op jouw communicatiemiddelen?

Via de Huisstijlmanager waarborg je de huisstijl van je organisatie maximaal. De templates zorgen ervoor dat alle middelen worden opgemaakt in de juiste huisstijl, kleuren, lettertype, beeldstijl en grafische elementen. Je verandert de inhoud van de middelen, maar de opmaak blijft hetzelfde. Bovendien kun je een mediabank toevoegen, zodat iedereen binnen de organisatie de juiste beelden kan selecteren en uploaden die hij of zij nodig heeft.

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl