Reseller worden?

Ben jij een communicatiespecialist, marketeer, grafisch zzp’er of misschien een inkoopadviseur? Dan ben jij een belangrijke schakel in de strategievorming van je opdrachtgever. Je helpt je klant met zijn strategische koers en geeft vorm aan creatieve concepten.

Maar heb je in je plan ook een advies gegeven over het beheer van alle interne en externe communicatiemiddelen? Met de Huisstijlmanager maak je je plan compleet en bind je je relatie voor lange tijd. Daarnaast help je je relatie jouw ontworpen concept te beheren en hem kosten te besparen door alle processen efficiënter in te richten. Samenwerken met Huisstijlmanager kan hierbij de verbindende schakel vormen.

Co-creatie

Bij Huisstijlmanager co-creëren we met verschillende relaties samen bij projecten voor hun relaties. Daarbij hebben we een gezamenlijk doel; meer grip krijgen op alle communicatiemiddelen, huisstijlbewaking en kosten besparen. Informeer naar de mogelijkheden om reseller te worden.

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl