Web-to-Print / Web-to-Publish

Web-to-print / web-to-publish

Stel je voor: je maakt een nieuwsbrief op binnen de vastgestelde templates, laat het resultaat drukken (web-to-print) en tegelijk laat je de nieuwsbrief publiceren op de website van je organisatie. Of je maakt een advertentie op en zorgt dat deze als PDF of JPG is te downloaden (web-to-publish). Het wordt allemaal mogelijk met de inzet van de Huisstijlmanager. Jij kiest uit dit online brand management systeem simpelweg wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Direct posten op social media

Door middel van de social media module wordt het mogelijk om een social media post direct te delen op de kanalen Facebook, Instagram, Twitter en/of LinkedIn. In een template maak je de afbeelding op, vervolgens geef je aan op welk kanaal je de afbeelding wilt delen en typ je de tekst erbij. Je hoeft de afbeelding dus niet eerst te downloaden om deze vervolgens weer handmatig via het social media kanaal te delen. Dit scheelt weer een aantal handelingen en daarmee wordt er tijd gewonnen!

Wil jij meer grip op jouw marketing en communicatie?

Informatie

Beheren, opmaken, bestellen én publiceren van al je marketing- en communicatiemiddelen doe je voortaan op één plek. Ontdek de kracht van de Huisstijlmanager!

Volg ons op      

Support

Heb je hulp nodig of heb je een technische vraag? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via support@huisstijlmanager.nl